Menu

De la vis spre împlinire

Rămâi singură până când îl vei întâlni pe EL.

Sunt clipe în care îți este urât să fii singură, în care ți-ai dori să-ți fie alături și el. Asta nu înseamnă că ești nefericită sau că urăști perioada asta, dorindu-ți cu ardoare ca el să apară, ci pur și simplu inima îți cere. Dacă în inima ta e viu visul de a-ți împarți viața cu cineva, atunci este inevitabil să nu îl vrei, să nu-l aștepți. 

Dar asta nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu puțin, doar ca să fii și tu căsătorită sau să ai pe cineva. Vezi tu, e ușor să găsești un om cu care să-ți împarți trupul pentru o noapte. Viața pentru câteva săptămâni, luni. Sau inima cu un om care nu te iubește. Dar crede-mă, nu asta meriți. 

Rămâi singură până când îl vei întâlni pe EL.  Pe cel căruia îi pasă măcar la fel de mult pe cât îți pasă ție, și ți-o arată. Pe cel care atunci când te întâlnește, nu își mai dorește pe altcineva. Pe cel care înainte să îți pună un inel pe deget, caută voia lui Dumnezeu. 

Pentru el vei fi mai mult decât și-a imaginat vreodată și Îi va mulțumi zilnic lui Dumnezeu pentru tine. Te va îmbrățișa în clipele dificile și te va iubi chiar și atunci când nu ești bună de iubit. El îți va fi loial. Va fi sursa zâmbetului tău, căci zâmbetul tău îi va hrăni bucuria. 

Rămâi singură până îl vei întâlni pe cel care te va prinde de mână și nu îți va mai da drumul până la ultima suflare. Cu el îți vei putea împarți bucuriile, tristețile, greutățile, reușitele, visurile. Viitorul. Când îl vei privi și îl vei asculta, vei ști că viitorul tău trebuie să fie cu el. Și al vostru în palma lui Dumnezeu. 

 El nu va fi perfect, dar va fi tot ce ți-ai dorit vreodată. Și cândva, îți vei mulțumi ție că ai așteptat.  

Lasă un răspuns