Menu

De la vis spre împlinire

…și așa voi ști că ești tu.

Glasul tău cald, ce îl voi recunoaște dintr-o mie de voci, va cânta o melodie pe care vreau să o ascult pe repeat o viață întreagă. Și așa voi ști că ești tu.

Privirea în care găsesc o licărire aparte și mă poartă într-o lume de poveste, făcându-mă să uit de tot ceea ce există în jurul meu. Să mă pierd și să simt că mă regăsesc în tine. Și așa voi ști că ești tu.

Bunătatea ta. Fiindcă nu cunosc o iubire lipsită de bunătate, iar eu vreau să-mi fii bun. Prin cuvintele tale, prin gesturi și reacții, prin fapte. Și așa voi ști că ești tu.

Dragul meu, îți voi privi chipul și nu mă voi sătura de tine, de ochii tăi, de buzele tale. Te voi absorbi cu fiecare părticică din mine și voi avea convingerea că mă aflu în fiecare celulă din corpul tău. Și așa voi sti că ești tu.

Relația ta cu Dumnezeu se va reflecta în relația ta cu mine. Dacă El va fi pentru tine o prioritate, sunt convinsă că nu-i o greșeală ca eu să fiu în viața ta. Îi voi mulțumi neîncetat pentru tine. Și așa voi sti că ești tu.

Întreaga ta prezență în viața mea va fi un miracol. Prezența ta va stinge dorul pe care l-am purtat în suflet pentru ani de zile. Și, dragul meu, așa voi ști că ești tu.

Tu, cel pe care l-am așteptat dintotdeauna.

Lasă un răspuns