Menu

De la vis spre împlinire

Să fii singura alegere a cuiva…

Mă uit în jurul meu. Zeci de oameni trec pe lângă noi zilnic. Cu o parte din ei ne intersectăm cărările. Cu unii vorbim. Și totuși, dintre toți aceștia…unul singur va fi cel ales.

Atâtea zâmbete ce nu se pot compara unul cu celălalt. Și dintre toate, cineva să creadă că tocmai zâmbetul tău este cel fără de care nu ar vrea să trăiască.

Atatea chipuri superbe. Unice. Iar pentru o pereche de ochi, tu să fii cea mai frumoasă…

Sunt atâția oameni minunați, buni, cu abilitați și daruri, cu ceva…special. Și totuși, tu să fii ales de cineva. În fața inimii tale să aibă emoții. Ție să-ți spună “da” cu tărie. Pe tine să te aleagă pentru restul vieții.

Uneori, mă gândesc că e aproape imposibil ca dintr-un milion de posibilități, tu să fii cel câștigător, însă îmi amintesc apoi de Dumnezeu, de faptul că pentru El, totul este posibil și că nimic nu-i scapă din ochi.

Să găsești fără să cauți e un miracol. E o lucrare mai măreață decât imi pot imagina eu. Să găsești fără să cauți pe Tinder, fără să abordezi fiecare persoană care îți iese în cale, fără să mergi în anumite locuri pentru a agăța. E binecuvântare. Și stii cum se formează astfel de binecuvântări? Încredințând stiloul poveștii în mâna Autorului…

Comments

george spune:

mult adevar plin de poezie, de dragoste si ganduri bune…

Cristina spune:

Superb… un adevar simplu, dar profund… inteles si acceptat de putini. Acei „putini” care inca se incred in Autor!

Ioana A. spune:

Cuvinte frumoase, pline de intelepciune. ❤

Lasă un răspuns