Menu

De la vis spre împlinire

Mi-am făcut bagajele.

Nu e prima dată când încep să împachetez și plec, însă e întâia oară când o fac mult mai conștient și matur decât înainte. Poate că tocmai de aceea, fricile sunt puțin mai mari și nu reușesc să-mi contenesc emoțiile.

Valiza mi-e destul de încăpătoare…atât cât să cuprindă câțiva ani în care am adunat experiențe și amintiri. Nici prea multe, nici prea puține; atâtea cât au fost să fie, probabil cele de care aveam nevoie. Toate greutățile s-au transformat în lecții. Cred că de aceea, acum că le cântăresc cu ochii, mi se par mult mai ușoare. Am pus și locurile pe care le-am văzut, momentele pe care le-am trăit, oamenii pe care i-am întâlnit.

Regrete nu vreau să iau cu mine. Consider că toate s-au întâmplat cu un motiv, că atât s-a putut face, că acesta e planul lui Dumnezeu. Îmi iau, în schimb, greșelile din care am putut învața ceva. Din nou, lecții.
Înainte să trag fermoarul, adaug tot curajul meu. Dumnezeu e lângă mine, mă acompaniază și la drumul acesta.

P.S. Acum chiar trebuie să-mi fac bagajele, la propriu. Pentru fetele care m-au întrebat în ultima vreme de facultate, vă anunț că sunt studentă la Psihologie. O iau de la zero din nou, deci câteva rugăciuni mi-ar prinde foarte bine. :))

Hugs and love,

Comments

dionisie spune:

Succes mult, bai! :))) Sa iubesti tot omul! >:D<

Lasă un răspuns