Menu

De la vis spre împlinire

Aleg să-mi trăiesc viața cu un scop. Aleg o iubire reală, din Dumnezeu.

Nu știu cum trăiesc alții și nici nu mă interesează să cercetez cărările lor, însă pentru mine, drumul pe care merg trebuie să ducă undeva, iar mersul meu pe acest Pamant trebuie să aibă un scop. Refuz să accept faptul că m-am nascut doar pentru a-mi trăi viața “la maxim”, de pe o zi pe alta, să mă distrez, să mă căsătoresc, să fac mulți bani și să mor. Nu poate fi doar atât. Nu am venit pe lume fără niciun scop.

Iubirea trebuie să fie iubire. Nu mă pot mulțumi cu relații care doar mi-ar alunga singurătatea sau care s-ar putea termina în orice clipă. Ori e pentru totdeauna, ori deloc.

Îl pun pe Dumnezeu pe primul loc în viața mea, oricât de greșit ar părea aceasta în opinia multora. Și pentru mine, El nu e doar o energie pozitivă sau un moș bărbos din ceruri. Este Iisus Hristos.

Văd lumea altfel. Văd viata altfel. Văd iubirea altfel. Poate că totul se datorează faptului că privesc Pământul prin ochii Cerului. Iubirea este pură și învinge întotdeauna, oamenii se pot schimba în bine, miracole se pot întampla. Și dacă visez prea înalt, iar sufletul meu nu va atinge niciodată Cerul, prefer să mă prabușesc crezând…pentru că e mai dureros să spun ”da” societății decât să mă arunc în necunoscut, deși cu riscul de a muri…

Aleg să-mi trăiesc viața cu un scop. Aleg o iubire reală, din Dumnezeu. Aleg viața care depășește bariera morții.

Comments

Amy spune:

Such an inspiring article!

Ioana spune:

Thank you, dear Amy! <3

Elena F. spune:

Scrii atat de frumos si cu atata intensitate. Ma regăsesc in totalitate si sunt foarte bucuroasa ca mai exista astfel de oameni care transmit atat de multa emotie. Nu te opri niciodata din ceea ce faci pentru ca o faci atat de bine si cu atat devotament si nimeni nu-ti poate lua acest dar cu care ai fost înzestrată de Dumnezeu. Fii binecuvantata! 🙂

Ioana spune:

Mulțumesc din suflet pentru cuvintele tale! ❤️ Mă încurajează! Amin, și tu. 🤗

Elena F. spune:

Multumesc frumos! <3

Lasă un răspuns