Menu

De la vis spre împlinire

Sunt momente în care mi se pare că nu o să se mai întâmple vreodată, că n-am să-ți întâlnesc zambetul sau că drumurile noastre vor fi paralele până la infinit. Doar uneori, fiindcă în adâncul sufletului meu, știu că într-o zi ne vom vedea.

Poate nu astăzi, sau mâine, sau peste un an, și nici când îți simt eu lipsa sau când cineva mă întreabă de tine. Ne vom găsi atunci când hotărăște Dumnezeu, fiindcă o iubire ca a noastră poate curge numai dintr-un izvor divin.

Mă rog pentru tine. Câteodată, mă opresc din ceea ce fac și spun: „Doamne, poartă-i de grijă!”

Nu știu cum e în inimă la tine, ce dureri te-au secătuit sau câte bucățele îți lipsesc. Dacă ți-e sufletul rupt, mă rog să mi te vindeci și să crezi din nou în iubire. Lasă-L pe Dumnezeu să coase și să-ți arate că exista ceva special pentru tine.

În drumul acesta lung al așteptării, e posibil să mă fi împiedicat și eu de vreun om. N-am voit să se întâmple. Nu înțeleg prea multe acum, dar știu sigur că loviturile vor trece, însă eu trup și suflet voi fi doar pentru tine.

Nu mă îndoiesc că ne vom vedea sau că nu vei fi ceea ce eu aștept de atâta vreme, fiindcă așteptările mele au fost puse în mâna lui Dumnezeu, iar dacă El mi te va alege, sunt sigură că vom fi binecuvântați să putem păși împreună spre viitor.

Te port în suflet, chiar dacă nu ești prezent în viața mea. Mi-e dor de tine. Și…încă te aștept.

Lasă un răspuns