Menu

De la vis spre împlinire

Te rog, alege-l Tu!

Nu știu când va fi momentul în care voi spune “da”, însă dacă vei îngădui să se întâmple aceasta, te rog, ai grijă ca el să fie cel potrivit mie. Tu mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu. Tu îmi știi toate dorințele și nevoile. Tocmai de aceea mi-am încredințat alegerea în mâinile Tale. Fiindcă înțelepciunea Ta o întrece pe a mea, iar tu nu ai nevoie de timp ca să vezi cum e un om, așa cum aș avea eu. 

Eu sunt cea care va spune “da”, însă trebuie să știu că tu mi l-ai ales. Și dacă e așa, ar fi imposibil ca eu să refuz darul tău. Nu, nu încerc să scap de responsabilitatea deciziei mele, nici nu vreau să pot spune că Tu ești vinovat dacă va ieși rău, ci doar mă încred în faptul că Tu poți alege mai bine decât o pot face eu.

Nu privi către nerăbdarea mea. Da, eu uneori am obosit să aștept, însă în același timp conștientizez că timpul Tău este perfect. Poate că mai trebuie să ne pregătești. Poate că eu, sau el, sau amândoi, mai avem de învățat ceva cât timp suntem singuri. Tu știi. Așa că prefer să aștept conform timpului stabilit de Tine. 

Te rog, Doamne, nu mă lăsa să-l aleg dacă nu e cel venit din mâna Ta. Înștiințează-mă dacă greșesc. Vreau să aleg pentru toată viața, o știi prea bine. Și nu vreau să îmi pară rău apoi pentru c-am făcut un pas greșit. Poate un pas acceptat de Tine, dar nu cel mai bun pas.

Când va fi să aleg, te rog să-mi arăți că e cel pe care Tu l-ai trimis pe cărarea mea. Să-l pot vedea și cu ochii sufletului, și cu cei ai minții. Să simt prin toți porii că e el. Să o văd în comportamentul lui, în fapte, în cuvinte, în iubirea lui față de mine. Să fie omul care îmi aduce lacrimi de bucurie.

Doamne, aștept oricât. Doar ai grijă ca “el” să fie alegerea cea mai bună pentru mine… 

Lasă un răspuns