Menu

De la vis spre împlinire

Prefer să aștept o relație diferită.

Vreau un om pe care să-l vreau și care să mă vrea din toată inima. Să nu ne alegem din milă, sau pentru că unul dintre noi insistă, sau pentru că vrem să ne alinăm singurătatea. Nu vreau să închid ochii, fiindcă știu că iubirea ți-i deschide. 

Nu vreau o relație care să înceapă cu jocuri. Nu-mi plac jocurile, ci momentul în care oamenii își spun reciproc intențiile, cu sinceritate. 

Nu-mi doresc să fim iubiți/concubini pentru câțiva ani, până când ne dăm seama dacă vrem să spunem “da” în fața altarului. Știm sau nu știm. N-are sens să ne investim timpul și sentimentele într-o relație care nu începe cu gândul “până la sfârșitul vieții” și nu se concretizează în urma acestuia.

Dacă Dumnezeu nu se află la temelia căsniciei noastre, mai bine renunțăm. Vreau ca El să fie prezent. Și în viața ta, și în a mea. În a noastră. Consider că cea mai strânsă funie, care nu se va rupe indiferent de circumstanțe, este între noi trei. Eu, tu și El. Și mai cred că iubirea care izvorăște din El este menită să crească. Îmi doresc ca pe măsură ce anii trec, noi să ne iubim din ce în ce mai mult, nu invers. Nu cum observ în jurul meu. 

Nu vreau o relație doar de dragul de a fi într-o relație sau din alte interese. Nu-l aleg pe primul de teamă că o să rămân singură. Nu alerg după cineva dacă observ că nu-mi împărtășeste sentimentele. Fiindcă prin credința mea ce pare nebună pentru mulți, eu aștept o poveste de iubire specială, diferită. O relație care mă bucură, un om pe care să-l consider un dar de la Dumnezeu. Nu relația perfectă, nu făt-frumos. Sunt realistă. Vreau doar binecuvântare…

foto: Linda Lauva

Lasă un răspuns