Menu

De la vis spre împlinire

Dacă astăzi ai căzut, mai ridică-te o dată!

În ultima vreme am scris din ce în ce mai puțin. Pentru că sunt persoane care așteaptă zilnic un mesaj, am mai copiat din cele vechi și le-am distribuit iar. Nu v-am spus, dar în sufletul meu renunțasem la tot. Și la așteptări, și la visuri, și la scris. Nu am împărtășit cu voi, însă în sufletul meu m-am revoltat și cuvintele mele au fost amare. Spuneți-mi că voi niciodată nu v-ați certat cu Dumnezeu când erați în prăpastie, și aveți dreptul să dați cu piatra. Nu sunt mândră de mine, dar îmi asum.

Nu că asta ar scuza lipsa mea de sfințenie, însă eu până acum nu am cunoscut creștinul perfect. Așadar, articolul acesta este pentru aceia care din când în când cad, care își pierd nădejdea și răbdarea, care pun armele jos și nu mai vor să lupte, care încep să-și pună întrebări și au impresia că Dumnezeu i-a uitat.

Adevărul este că te lovești de stările astea atunci când așteptarea este lungă, când greutățile se pun unele peste altele, când abia ai trecut de un obstacol și te împiedici de altul. Nu știu cum a fost viața voastră, însă a mea nu a fost presărată cu flori roz. De când mă știu. Și de aceea voi empatiza întotdeauna în principal cu cei care știu ce e durerea și dezamăgirea, ce sunt lipsurile și problemele. Pentru voi scriu.

Fiindcă deseori sunteți neînțeleși și vă simțiți slabi. Dar uitați că oamenii puternici sunt cei care au înfruntat valurile și nu s-au înecat. Și voi sunteți puternici.
Fiindcă în căderile voastre, vă doriți ca viața să se sfârșească. Însă voi, mai mult ca oricine, meritați să vă ridicați până veți întâmpina și zilele alea promise de Dumnezeu.
Fiindcă vi se pare că El a uitat de voi. Însă ce fel de Dumnezeu e acela care nu își iubește și nu își ajută copiii? Ce Dumnezeu e acela care îți spune să aștepți și nu împlinește? Ce Dumnezeu e acela căruia îi spui că te doare, iar El nu vindecă?

Știu că atunci când cazi, te doare și că refuzi să mai încerci o dată, să mai aștepți o zi în plus, să îți mai dai o șansă. Știu. Știu că după 9 probleme, vei crede că urmează o a zecea problemă. Însă eu cred cu toată ființa mea că după 9 probleme ajung 10 binecuvântări. Din mâna lui Dumnezeu.

Așa că nu-ți cer ca astăzi să lupți având în vedere că rănile tale sângerează. Doar ridică-te și împacă-te cu Dumnezeu. Nu-ți cer să nu mai plângi, ci doar vreau să-ți amintesc că nu ești singur. Lacrimile tale nu se pierd.

Dacă astăzi ai căzut, mai ridică-te o dată!

Lasă un răspuns