Menu

De la vis spre împlinire

Dragul meu,

Dragul meu,

Ma întreabă inima de tine. Și timpul. Și uneori, oamenii din jurul meu. Le spun că vii…oare pe unde te afli? Cum îți petreci zilele? Lângă cine? Te gândești vreodată la mine?

Știi, sunt suprinsă și eu de răbdarea pe care Dumnezeu a sădit-o în sufletul meu…dacă ar fi fost după mine, poate că aș fi renunțat de mult timp la așteptare. Și nu, nu mă istovesc asteptându-te. Fiindcă bucuria mea crește cu fiecare zi ce mă apropie de tine.

Aș fi putut urca în orice tren, însă nu vreau pe altcineva în afară de tine. Poate că încă nu suntem pregătiți unul pentru celălalt, și nu aș vrea cu niciun preț să ne grăbim. Doar vreau să știi că te aștept, mă rog pentru tine și te port în suflet.

Cu drag, a ta.

Comments

Elena F. spune:

Sunt in aceesi situatie, dar prefer sa astept, prefer sa nu fortez lucrurile si sa astept persoana potrivita oricat de mult ar dura, oricat de mult mi-as dori, prefer sa astept persoana aleasa de Dumnezeu pentru mine. Îmi doresc o altfel de iubire, o iubire pura, o iubire care il are la baza pe Dumnezeu. Gânduri bune! 🙂

Lasă un răspuns