Menu

De la vis spre împlinire

Astăzi, îmi promit că.

Astăzi, îmi promit că nu-mi voi pierde niciodată speranța. Că oricât de greu mi-ar fi, voi crede că mă pot ridica din cea mai adâncă prăpastie și mă voi vindeca după cea mai îndelungată durere. Îmi promit că voi aștepta curcubeul deși voi avea impresia că ploaia durează o eternitate.

Îmi promit că mă voi încrede în Dumnezeu până la capăt. Nimic nu poate sta împtriva împlinirii planului Său în afară de mine. Mă voi încrede în El deși nu văd și nu înțeleg lucrările Lui.

Astăzi, îmi promit că nu voi renunța. Știu că vor fi multe momente în care am să pun armele jos și voi spune că nu mai pot continua. Am mai făcut-o. Însă declar că voi aștepta forțe noi atunci când cad, și-mi voi aminti că nu am voie să renunț, oricât de obosită aș fi.

Îmi promit că mă voi accepta așa cum sunt, că voi avea încredere în mine și că mă voi iubi exact așa cum Dumnezeu m-a creat. Voi încerca să devin mereu cea mai bună variantă a mea, dar nu înainte de a aprecia esențialul.

Îmi promit că voi alege întotdeauna curajul în locul fricii. Chiar dacă voi simți că mi se cutremură pământul sub picioare.

Declar că visurile mele cele mai înalte au fost lansate către Cer, și nu mi le mai iau înapoi decât împlinite. Îmi promit că voi aștepta voia lui Dumnezeu, oricare ar fi aceasta.

Îmi promit că voi face tot posibilul să aduc lumină și speranță în sufletul celorlalți, că voi fi o mângâiere pentru cel care plânge și pace pentru cel tulburat.

Îmi promit că nu voi pleca nicăieri fără Dumnezeu. Că Îl pun înaintea oricarei decizii.

Astăzi, îmi promit că orice ar fi, merg până la capăt.

Lasă un răspuns