Menu

De la vis spre împlinire

Sunt sigură că atunci când Dumnezeu te-a creat, a știut că ești sora mai mică de care aveam nevoie.  Nu-mi amintesc ziua în care te-am văzut pentru prima oară, dar îmi amintesc prima rugăciune pe care am rostit-o pentru tine.

Te-am văzut crescând, dezvoltându-te și maturizându-te, însă cea mai frumoasă schimbare pe care am remarcat-o a fost aceea pe care Dumnezeu a început să o producă în tine de vreo doi ani încoace.  De atunci te văd învățând să iubești, să ierți și să devii un om mai bun. Ești soldățelul cel mai ascultător și luptător din armata lui Dumnezeu, și nu mă indoiesc vreo clipă de faptul că El este bucuros că Îi aparții.

Nu întâmplător ai venit pe lume într-o zi de primavară, ci pentru că tu însăți ești asemenea unei primăveri. Plină de viață, mereu înflorind, aducând speranță și culoare celor din jur.

Ești un izvor nesecat de iubire și iertare. Și asta mă face să văd prezența lui Iisus în inima ta. Știi că uneori mă enervez pentru că nu le oferi oamenilor ceea ce merită și îți spun că ești prea bună. Însă adevarul este că prin ceea ce faci Îl găsesc pe Dumnezeu…și mă rog din toată inima să nu te schimbi. Să nu permiți ca dezamăgirile și răutățile oamenilor să-ți fure bucăți din frumusețea sufletului tău.

Șaptesprezece ani. Învață-ți lecțiile și mergi înainte. Ascultă vocea din lăuntrul tău si pășește spre viitor fără teamă. Abia aștept să văd ce lucrări minunate va desăvârși Dumnezeu prin tine.  Abia aștept să văd ce daruri ți-a pregătit. Voi fi mereu acolo, lângă tine, să mă bucur, să te încurajez și să te ajut, să mă rog pentru tine.

Nu te opri în dreptul oamenilor de care te-ai împiedicat. Știi de ce? Fiindcă dacă ei îți erau alături, aceasta nu s-ar mai fi întâmplat. Dar sunt doar niște pietre care te-au lovit și te-au făcut pentru un moment să privești în jos. Nu încerca să ții pietre în mâini. Dă-le drumul și continuă pe calea ta.

Nu ți-o spun des, dar câteodată te privesc și mă gândesc “ Doamne, ce frumoasă este!” Da, ești foarte frumoasă, inteligentă și cu un suflet de aur. Numai Dumnezeu putea să creeze așa ceva.

Mă rog să fii călăuzita în continuare de El, să devii cea mai bună varianta a ta, să întâlnești oameni care Îl iubesc cu adevărat pe Iisus, așa cum o faci tu.  Și de nu vei întâlni, nu te abate pentru nimeni și pentru nimic. Singură nu esti. Îl ai pe El. Și pe mine.

Ești specială. Rămâi în brațele iubitoare ale Cerului, dragă soră. Mă bucur că exiști și Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine! La mulți, mulți ani binecuvântați!

Love you lots,

Your sisi <3

Lasă un răspuns