Menu

De la vis spre împlinire

Renunți?

Știu cum e să te trezești în dimineți târzii și să îți dorești să nu o fi făcut. Să-ți simți inima grea, de parcă noaptea a avut misiunea de a-ți încărca sufletul cu gânduri. Să te trezești după ore de somn și să fii obosit.

Știu cum e să îți pierzi pofta de viață, să refuzi a lupta, să nu mai visezi, să renunți…

Sunt zile în care ai vrea să rămâi inchis între patru pereți, de frică să înfrunți realitatea. Sunt zile în care te descotoresești de responsabilități, și pur și simplu, nu îți mai pasă ce urmează.

Și nu mai vrei să crezi fiindcă nu primești niciun semn. Vrei să te rogi, dar începi să te indoiești de puterea rugăciunii. Te uiți debusolat în jurul tău, așteptând ca, printr-o minune, cineva să se așeze lângă tine și să te vindece, să îți ridice pietrele de pe suflet și să-ți umple mintea cu pace divină.

Sunt prea multe momente în care crezi că ești bun de nimic. Da, ai potențial, dar lupta e mult prea grea între ceea ce ești și cine vrei să devii. Începi. Eșuezi. Te ridici. Cazi din nou. Eșuezi. Parcă ar fi un cerc din care nu știi cum să ieși.

Știu mai bine ca oricine ce înseamnă fiecare lucru pe care l-am menționat în rândurile de mai sus. Dacă te regăsești, te rog să mă citești în continuare…

Vreau să-ți spun ca eu cred în tine. Că nu ești definit de situația în care te afli acum. Nimic nu se va întâmpla dacă nu te ridici și nu începi să faci alegeri…pentru tine. Acolo unde există potențial, există și oportunitatea de a face ceva, de a crește, de a te îmbunătăți.

Dumnezeu îți dă puterea de a munci pentru lucrurile ce stau în mâinile tale și te binecuvântează cu darurile ce sunt greu de obținut pentru tine. Dar pentru aceasta…este nevoie de existența ta.

Se sfârșește o zi. Nu știu cum a fost, ce ți s-a întâmplat, cum te-ai simțit. Cu ajutorul lui Dumnezeu, te așteaptă un mâine. Spune-mi, tu cum decizi să-l întâmpini? Dacă vrei să lupți pentru o schimbare, acum e timpul potrivit.

Și nu uita…sunt aici pentru tine.

Comments

sabina gherasim spune:

Be blessed,dear soul! Ești o încurajare pentru mulți și ai un dar de la Dumnezeu să transmiți anumite sentimente profunde! ✨

Ioana spune:

Cuvintele tale mă încurajează…mulțumesc mult, draga mea! Be blessed you too! <3

Lasă un răspuns