Menu

De la vis spre împlinire

O să fie bine.

Poate că în unele zile îți va fi greu să te ridici din pat și nu vei mai avea puterea să mergi înainte. Vei supraviețui și te vei întâlni cu sfârșitul zilei, deși nu mai credeai că îți va ieși în cale.

Și poate că în unele nopți nu vei reuși să adormi sau vei plânge până la epuizare, crezând că după acest sfârșit nu mai urmează un început bun si frumos. Dar așa vei putea descoperi cel mai frumos răsărit de soare și un viu curcubeu pe cerul gri. Minuni.

Poate că viața te va slei de puteri și te va arunca pe genunchi. Nici tu nu vei mai crede că poți să te ridici. Dar o vei face de fiecare dată este nevoie. Și așa vei vedea puterea rugăciunii și cât de mare este Dumnezeu.

Și poate că viața nu îți va oferi pe tavă tot ce îți dorești. De când te naști și până când mori. Și vei începe să lupți mai mult, mai ințelept, până când te vei servi singur cu tot ceea ce meriți.

Nu suntem întotdeauna bine și nu avem de ce să ascundem ceea ce simțim. Câteodată doare. Plângem. Nu suntem mulțumiți. Ne frământăm. Avem insomnii. Ne trezim debusolați. Nu găsim sensul vieții. Ne ustură pe dinăuntru dorul de anumiți oameni. Întrebăm, dar nu mai avem răbdare să așteptăm răspunsul. Obosim.

Poate că acum nu e bine, dar știu sigur că va fi. Noaptea aceasta e albă, dar vor fi altele mai liniștite. Orice stare e vremelnică.

Există speranță. Într-un final, o să se așeze toate cumva și o să fie bine…

 

 

 

Comments

Ileana Lingurar spune:

Mulțumesc draga mea, pentru aceste cuvinte încurajatoare. Chiar acum trec printr-o perioadă grea, care pare fără de sfârșit. Deși sunt încurajată de oameni frumoși și dragi sufletului meu, și eu însămi mă rog și mă motivez să am credință, totuși mi-e greu ,așa cum spuneai,să văd dincolo de cerul gri. Ești o ființă deosebită și Dumnezeu a pus în tine acest dar minunat, de-a alina suflete. Fii binecuvântată!

Lasă un răspuns