Menu

De la vis spre împlinire

Nu-ți fie frică!

Sunt aici pentru că mi-am învins frica de a mă expune mai mult decât până acum, de critici răutacioase, de eșec, de a începe ceva pe care nu aș putea duce până la capăt. Dorința de a crea un blog pe care să-mi aștern gândurile și sentimentele s-a născut în inima mea cu mult timp în urmă, însă n-am avut curajul și posibilitatea de a o pune în practică. Sau poate că încă nu era timpul. Tot ce știu e că nevoia mea de a scrie și de a transmite un mesaj a crescut cu fiecare zi din ce în ce mai mult. Nu găsesc întotdeauna cuvintele potrivite și poate că nu am mereu dreptate, dar eu simt că trebuie să scriu. Așa că, iată-mă aici.

N-am știut cum să încep sau despre ce să scriu în primul articol. M-am gândit, m-am răzgândit și iar m-am gândit. Apoi, mi-a picat fisa: despre frică! Pentru că niciodata nu am transmis un mesaj pe care nu mi l-aș spune mie, mai întâi.

Așadar, dragii mei, vă îndemn cu toată inima să călcați în picioare frica prin a face un pas înainte. Nu vă fie frică de a spune ce simțiți și ce credeți. Nu vă fie frică de a încerca și nici de a eșua. Nu vă fie frică de ceea ce oamenii vor spune. Să nu vă fie teamă că eforturile și așteptarea voastră vor fi nerăsplătite. Mai țineți minte că v-am spus odată despre faptul că așteptările lungi nasc binecuvântări mari?

Frica este un zid între noi și ceilalți. Între noi și Dumnezeu. Faceți totul cu iubire, iar dacă iubirea voastră va fi puternică, sunt sigură că frica se va diminua. Fiți curajosi, căci lupta voastră nu e în zadar.

Lumea are nevoie de oameni ca voi. Nu vă ascundeți, ridicați-vă și îndrăzniți! Cu Dumnezeu alături veți fi, în final, biruitori.

 

Comments

Simona Iuliana spune:

❤❤❤
Powerful words.
You are awesome, Ioana!

Ioana spune:

Thank you sooooo much, Simona!!! <3 <3

Oana Barle spune:

Ești un DAR SPECIAL !
Ioana,ești o ființa minunata si ma bucur foarte tare sa văd oamenii ca tine, așa verticali si cu foarte bine înrădăcinate principii !
Domnul sa te țină tare pe calea
Lui si sa te ajute in tot ce faci !

Cu multă apreciere si dragoste,Oana Barle 🙏🏻🙂

Ioana spune:

Oana, îți mulțumesc din suflet pentru minunatele tale cuvinte! Mi-ai făcut seara mai frumoasă. Amin, fii binecuvântată și tu!<3
Te îmbrățișez cu drag! :*

puppetst spune:

What a material of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge on the topic of unexpected feelings.
puppetst

Roxana Vasilache spune:

Continuă să scrii pentru că o faci minunat.Scrierile tale sunt medicament pentru suflet. Ești un om deosebit și mă bucur că am avut șansa să te întâlnesc! Felicitări !

Ioana spune:

Mulțumeeeesc din suflet, Roxana! 🙂 Și eu mă bucur că am avut șansa să te cunosc și că faci parte din familie. 🙂

Lidia spune:

Ce frumos „vorbesti”, esti minunata! Un deliciu pentru suflet! Ai urmat cursuri de healling?

Ioana spune:

Mulțumesc din suflet! Nu, nu am urmat niciun curs…

Lasă un răspuns